Voor wat wordt amber gebruikt?

Amber is een algemene pijnstiller. Het vermindert de druk en het pijnlijke gevoel van de tanden in het lichaam. Het versterkt het emotionele systeem. Het wordt gebruikt bij de behandeling van bovenste luchtwegen. Het voorkomt de opeenhoping van overtollige elektriciteit in de zenuwstelsel van de geamputeerde. Het wordt ook gebruikt bij de behandeling voor depressie.

Wat voor amber gebruiken jullie in jullie halskettingen?

Wij gebruiken 100% natuurlijke baltische amber en die de pijn en problemen bij tanden verminderen bij gebruik van de halskettingen.

Welke voordelen heeft amber voor de gezondheid?

Het succinezuur in amber wordt door de warmte van uw lichaam opgewekt en wordt door de huid opgenomen. Succinezuur heeft pijn verlichtende en antibiotische eigenschappen.

Vanaf wanneer kan ik gebruik maken van amber voor mijn baby?

Tijdens de eerste periode van de groei kunt u amber gebruiken voor kolieken en kramp pijnen door contact te maken met de huid over de kramp. Later kunt u ambere halskettingen gebruiken voor tandproblemen van uw kind.

Moet mijn baby de ambere halsketting altijd dragen?

Wanneer u geen toezicht heeft bij kinderen en baby’s adviseren wij om de halsketting af te doen. Zeker bij lange nachten adviseren we u het te gebruiken bij de enkels van uw kind/baby in plaats van de hals. Als u wel toezicht heeft, raden wij u aan het altijd om de hals te gebruiken voor de tanden.

Hoe wordt amber onderhouden?

We raden aan om ambere halskettingen en diverse soorten ambere producten persoonlijk te gebruiken. Omdat het een 100% natuurlijke product is moet u het weg houden van chemische contact. We raden aan om het niet te gebruiken tijdens het douchen. Om het te onderhouden kunt u het om de maximaal 14 dagen wassen onder licht stromend water.

Wordt amber alleen gebruikt bij het doorbreken van de eerste tandjes?

Amber kan ook worden gebruikt voor de kinderen. Het wordt dan vaak gebruikt voor de behandeling van de darmkanalen. Ook help het met de immuniteit. Bij de groei van kinderen kan amber gebruikt worden om hun gewrichtspijn te verminderen. Het maakt het slapen gemakkelijker en geeft een kalmte aan het lichaam omdat het oververhitting voorkomt.

Welke voordelen heeft amber voor de volwassenen?

Amber wordt gebruikt bij de behandeling van de bovenste luchtwegen, struma en trombose bij de volwassenen. En het wordt ook gebruikt voor migraine en chronische hoofdpijn. Wanneer het in contact is met uw lichaam, voorkomt het overmatige ophoping van elektriciteit in het lichaam en wordt het gebruikt bij de behandeling van stress en depressie.